AMADEUS MARKETING ROMANIA

AMADEUS MARKETING ROMANIA

In anul 1992, ca urmare a faptului ca Amadeus Group isi incepe activitatea in Europa si devine in intregime operational, ajunge cel mai dezvoltat sistem de rezervari din lume.



Ca rezultat al expansiunii sale, in anul 1997 se inaugureaza reprezentanta Amadeus Romania.

Treptat, compania lanseaza in Romania: Amadeus Central Ticketing, urmat de Amadeus Refund si ulterior Electronic Ticketing, Amadeus SATA Ticketing, un serviciu destinat exclusiv membrilor Student Air Travel Association (SATA) si de asemenea Amadeus Service Fee Manager.


In plus, Amadeus introduce pe piata locala o aplicatie de rezervari on-line Amadeus Internet Booking Engine (Romania), care de curand a lansat o noua versiune.



Tot ca o urmare fireasca a extinderii serviciilor si solutiilor oferite, Amadeus si GTS International semneaza un parteneriat pentru a oferi studentilor din Romania, Cehia, Bulgaria si Slovacia, servicii de travel competitive. In continuare, Amadeus implementeaza la nivel national cel mai modern front-office pentru agentiile de turism - Amadeus Selling Platform (Vista) - precum si cel mai performant tip de conectivitate bazat pe tehnologia

AR
ANTONI RAZVAN

General Manager
0212230354 Trimite email

ET
ELENA TUDOSE

Customer Support Specialist
0212230360 Trimite email

Ne găsești aici:
Str. Maior Gheorghe Sontu nr. 10.12.10, jud. Bucuresti

Adresa web:
https://www.amadeus.ro

 

AMADEUS MARKETING ROMANIA
S.C. AMADEUS MARKETING ROMANIA S.R.L.

CUI: RO15142798
Nr. înmatriculare: J40/707/2003
Str. Maior Gheorhe Sontu nr. 10-12, jud. Bucuresti

E firma ta?
Autentifică-te rapid!

Vrei sa susții această companie?
Voteaza firma în blockchain-ul MultiversX