Airo

Inceputul
La început a fost pasiunea unei singure persoane care a dorit să își transforme visul în realitate. Astfel în 2007 se înființează Airo&Co societate care avea să devină unul dintre cei mai importanți distribuitori de echipamente pneumatice din Romania.

Începutul a fost greu fiind destul de dificil de intrat pe o piață acaparată de distribuitori tradiționali care la acel moment păreau greu de atins și imposibil de înlocuit.

Clienții erau reticenți la produse noi, nu doreau să riște să comande produse pe care nu le cunoșteau. Plus că erau obișnuiți cu produsele pe care le foloseau, cunoșteau codificațiile. Totul era nou pentru ei.

Au fost urcușuri și coborîșuri dar cu multă muncă, perseverență și pasiune rezultatele au început să apară.

Airo & Co SRL acum
Echipa s-a mărit constant, iar în 2012 am fost nevoiți să ne mutăm pe str. Morilor, nr.34 (Sibiu). Dispunem în acest moment de un depozit, care deși are o suprafață triplă față de cel inițial, începe sa fie din ce în ce mai neîncăpător.

Optimizarea spațiului s-a realizat cu ajutorul rafturilor supraetajate pentru fitingurile din policarbonat și cele metalice. Gama variată și stocurile de distribuitoare pneumatice actionate electric, manual sau cu actionare pneumatica ne-a obligat să adoptăm o strategie asemănătoare, cu cea abordată în cazul fitngurilor.

Unitatile de preparare aer, furtunurile, cuplele rapide, racordurile metalice, cilindrii, accesorii pentru cilindri inclusiv senzori, amortizoare de soc sunt păstrate pe stoc pentru a reduce la minim termenul de livrare și pentru ca dumneavoastră să aveți un partener pe care să vă puteți baza.

Deși în acest moment ne este fizic imposibil să păstrăm stocuri pentru toata gama de produse peste 50.000 de repere, cele mai uzuale produse se află pe stoc.

Proiecte în derulare
Dorim să vă ținem la curent cu cele mai recente informații de aceea am dezvoltat un sistem de newsletter cu ajutorul căruia sunteți înștiințați în cel mai scurt timp de ofertele aflate în derulare sau cu produsele noi adăugate în gamă. În acest sens vă invităm să vă abonați listei noastre de newsletter.

De asemenea am realizat o premieră, credem noi, în acest domeniu. Am deschis un blog dedicat exclusiv domeniului nostru de activitate. Această secțiune va fi actualizată constant cu tutoriale. În acest moment fiind finalizate o serie de tutoriale intitulate Cum citim scheme pneumatice. Seria de tutoriale este continuată cu lecții noi de introducere in pneumatica, lecții ce se vor publica periodic. Vă invităm. să comentăm împreună aceste articole și să dezvoltăm o comunitate.

Puteți oricînd să ne solicitati sfatul, iar noi vom face tot posibilul să vă ajutăm.

Proiecte de viitor

Ne dorim ca pe viitor să ne extindem gama de produse care se regăsesc în stoc. În această categorie sunt incluși robinetii, vanele clapeta fluture manuale (wafer, lug), capcanele de abur, filtrele Y, vizoarele, robinetii cu actuator, vanele wafer si lug cu actuator etc.

Ne dorim ca în viitorul apropiat să reușim să producem pe lîngă cilindri patrati și cilindri rotunzi.

Suntem convinși că împreună vom reuși să ducem pînă la capăt aceste proiecte, iar dumneavoastră, clientul să beneficiați din plin de aceste servicii.

Pentru informații suplimentare și detalii vă rugăm să ne contactati cu încredere. Vă garantăm că nu veți fi dezamăgit.

VD
VALENTIN DRAGOMIR

Manager
0742839361 Trimite email

DT
DUMITRU TEICU

Reprezentant Vanzari
0758232120 Trimite email

GS
GRATIAN SUCIU

Reprezentant Vanzari
0758232124 Trimite email

LS

Ne găsești aici:
Str. Morilor nr. 34, jud. Sibiu

Adresa web:
https://www.airo-pneumatics.ro

 

Airo
S.C. Airo & Co SRL S.R.L.

CUI: RO22528512
Nr. înmatriculare: 32/1674/2007
Str. Morilor nr. 34, jud. Sibiu

E firma ta?
Autentifică-te rapid!

Vrei sa susții această companie?
Voteaza firma în blockchain-ul MultiversX