SOMA

Soma Sibiu este una dintre putinele firme din tara care efectueaza lucrari complexe de demolari industriale si dezafectari instalatii pentru obiective de orice tip din industria chimica si petrochimica, miniera, transporturi feroviare si navale, prelucrarea lemnului, etc.

Prestatiile efectuate de Soma Sibiu sunt facute cu personal specializat si utilaje proprii, corespunzatoare, ce ocupa un numar mediu de 300 salariati, coordonati direct de directori de Directii de activitate si sefi de activitate, cuprinsi intr-o organigrama pe doua nivele ierarhice, ceea ce confera o circulatie rapida a informatiilor si deciziilor si o rezolvare si un control eficient.

Activitatile de dezmembrare se realizeaza conform legislatiei in vigoare privind protectia mediului. La momentul actual, SC Soma SRL Sibiu este clasata in primele zece firme din tara in domeniul valorificarii deseurilor si este unul din principalii furnizori de deseuri feroase pe piata interna, cu un rulaj lunar de cca 10 000 tone deseuri metalice. Cantitatea lunara mentionata se obtine in proportie de cca 30% din achizitiile efectuate prin reteaua proprie de centre de achizitie, cu activitate ce acopera intreg judetul Bacau, iar restul de 70% din materialele recuperabile provin din activitatile de dezmembrare efectuate de firma, cu personal specializat si utilaje proprii, asupra unor obiective de dimensiuni mari, supuse casarii si demolarii.

SC
SOSU CONSTANTIN

Administrator
Trimite email

Ne găsești aici:
Str. șelimbărului, nr. 90, Sibiu, jud. Sibiu

Adresa web:
https://www.soma.ro

 

SOMA
S.C. SOMA S.R.L.

CUI: RO946778
Nr. înmatriculare: J04/1782/1991
Str șelimbărului, nr. 90, Sibiu, jud. Sibiu

E firma ta?
Autentifică-te rapid!

Vrei sa susții această companie?
Voteaza firma în blockchain-ul MultiversX