AS CREDIT RECOVER

AS CREDIT RECOVER

In contextul crizei economice actuale, cand tot mai multe companii intampina dificultati in colectarea banilor de pe piata, AS Credit Recover Consulting isi propune sa va sprijine in acest demers prin imbunatatirea cash flow-ului companiei Dumneavoastra, invatandu-va debitorii sa achite facturile la timp sau cat mai aproape de data scadenta si prevenind astfel segmentul de bad debts.

Suntem o societate specializata pe segmentul de colectare B2B si venim in atentia Dumneavoastra, cu un pachet de servicii ce include: colectarea creantelor comerciale, externalizarea creantelor, investirea instrumentelor de plata , consultanta juridica si financiara .

AS Credit Recover Consulting va ofera serviciile mai sus mentionate la un standard profesional ridicat, Dumneavoastra beneficiind de urmatoarele avantaje:

Documentatia necesara demararii unei colaborari este mult simplificata, constand intr-o fisa de predare creante, contract cadru si Act Aditional. Daca intampinati dificultati in completarea lor, noi va putem sprijini in acest sens. De mentionat este faptul ca toate demersurile de colectare precum si orice acte de procedura se vor face numai cu acordul clientului, printr-o comunicare eficienta si transparenta.

Analiza financiara si juridica riguroasa a fiecarui debitor, inainte de start-up, ce se efectueaza pentru a preintaimpina situatii neprevazute precum: Insolventa, reorganizarea judiciara sau falimentul.

Societatea nostra va informa saptamanal clientul asupra stadiului de derulare a demersurilor de colectare prin trimiterea unor rapoartele de activitate. Astfel, oferim transparenta in cursul procesului de recuperare efectiva a creantelor.

In cazul in care in urma demersurilor de colectare se constata ca s-au efectuat plati de catre debitor, anterioare semnarii contractului cu AS Credit Recover Consulting , compania noastra va solicita clientilor sai sa efectueze o verificare prealabila predarii debitelor iar comisionul va fi platit la soldul corect contabil, fara a ne obliga clientul la plata comisionului convenit prin contract

AS Credit Recover nu va face niciodata un anunt debitorilor de natura sa reprezinte o informare neadecvata si excesiva. Activitatea noastra de colectare se deruleaza fara a deprecia relatiile de colaborare dintre creditor si debitor. Acordam o importanta deosebita fiecarui debitor in parte , si consideram acest lucru ca imperios necesar pentru a avea o sansa de reusita optima.

Daca clientul doreste retragerea unui dosar aflat in lucru, AS Credit Recover nu percepe onorariu de retragere . Retragerea unui dosar este posibila in situatia in care, in termen de 30 de zile de la predarea unui caz nu se vad progrese concrete ( angajament de plata, plata partiala, eliberarea unui mijloc de garantare a platii )

Prin avocatii colaboratori asiguram asistenta juridica clientului nostru la fiecare termen de judecata, in toate fazele de desfasurare a procesului indiferent de instanta de judecata


O oferta concreta pentru serviciile de colectare, va vom putea inainta in urma analizarii unui ageing report. Studierea acestui raport este necesara pentru a estima potentialul acestui parteneriat. De asemenea, va rugam sa ne comunicati la cate zile de la scadenta, s-ar dovedi eficient pentru Dumneavoastra, sa ne incredintati debitele.

 

AS CREDIT RECOVER
S.C. AS CREDIT RECOVER CONSULTING S.R.L.

CUI: RO25196930
Nr. înmatriculare: J40/2603/2009
Str. Ion Campineanu nr. 31 Bl. 5 Sc. Sc A Et. 7 Ap. 48, Sector 1, jud. Bucuresti

E firma ta?
Autentifică-te rapid!

Vrei sa susții această companie?
Voteaza firma în blockchain-ul MultiversX