ARSIS

Cu o experienta de peste 20 ani pe piata de IT&C din Romania, ARSIS s-a impus, prin seriozitate si calitatea serviciilor, ca unul dintre cei mai importanti retaileri autohtoni. Aceasta pozitie a fost confirmata si intarita inca din 2004 prin parteneriatul exclusiv cu Vodafone.

Reteaua ARSIS s-a extins constant, in fiecare an, ajungand in anul 2022 la un numar de 140 de magazine pe teritoriul Romaniei.

Calitate, seriozitate, preturi corecte, experiente de shopping placute, respect fata de clienti si parteneri sunt doar cateva dintre atributele insusite de compania noastra in cei peste 20 ani de experienta.

Toate aceste atribute dobandite si impamantenite in mediul offline au fost dublate, la finalul anului 2014 si in mediul online, odata cu lansarea www.arsis.ro. Am facut, astfel, pasul firesc in mediul virtual, oferind clientilor nostri posibilitatea de a se bucura de experienta ARSIS oriunde si oricand.

Magazinul virtual www.arsis.ro este locul in care clientii gasesc cel mai bun mixt calitate - pret.

Pe www.arsis.ro punem la dispozitia tuturor incarcare electronica si o gama variata de accesorii la cele mai bune preturi. Incepand cu brand-uri proprii precum Mobiama si Cellara si continuand cu brand-uri internationale ca BMW, Guess, Jabra, Karl Lagerfeld, Samsung, Apple, www.arsis.ro este la dispozitia clientilor sai 24 de ore din 24.

Suntem mereu in cautare de produse de ultima generatie si le punem la dispozitie tot ce este nou in materie de telefonie si accesorii; suntem la curent cu toate noutatile din zona IT&C si impartasim cu clientii nostri aceasta experienta.

Enumerarea poate continua, dar concluzia este una singura: se poarta ARSIS!

Si, in cazul in care nu v-ati convins deja, va asteptam si pe voi sa va bucurati de experienta ARSIS.

 

ARSIS
S.C. ARSIS TRADING S.R.L.

CUI: RO436787
Nr. înmatriculare: J40/3290/1991
Str. Valea Călugărească, Nr.14, Camera nr. 1, Bl.2, Sc.a, Et.2, Ap.9, Sector 6, Bucuresti, jud. Bucuresti

E firma ta?
Autentifică-te rapid!

Vrei sa susții această companie?
Voteaza firma în blockchain-ul MultiversX