Adaco Pro-Tim S.R.L.

Adaco Pro-Tim S.R.L.

distribuitor exclusiv autorizat pentru zona de vest a echipamentelor de birotica ce poarta marca SHARP (videoproiectoare, fotocopiatoare digitale A4 si A3, Fax-uri termice si laser, echipamente Multifunctionale, etc. inclusiv echipamente ce asigura in retea managementul organizational al documentelor), oferind o paleta completa de servicii, de la consilierea de specialitate in vederea achizitionarii echipamentelor dedicate necesitatilor fiecarui client in parte, in functie de necesitatile reale momentane sau de viitor, pana la instalarea la locul de lucru, instructajul operatorilor si asistenta tehnica de service in perioada de garantie si post-garantie, firma oferind aceeasi paleta de echipamente si servicii si pentru echipamente CANON, XEROX si KONICA.

De asemenea, S.C. ADACO Pro-Tim s.r.l. este distribuitor autorizat al echipamentelor de aer conditionat si ventilatii ce poarta marcile SHARP, SANYO, FUJITSU, HENSON, AIRKOOL, VORTICE, HELIOS, etc, echipamente ce pornesc de la cele de tip split de perete destinate in mod special aplicatiilor casnice si birouri mici si medii, pana la echipamente medii inluse in tavane false (tip casete, ventiloconvectoare, etc), cu distributia aerului prin tubulaturi flexibile sau rigide, sisteme centralizate de climatizare si tratare a aerului de uz industrial, dispunand de echipe de instalare si service-interventie specializate pentru aceste tipuri de aparate.

S.C. ADACO Pro-Tim s.r.l. ofera consultanta in vederea achizitiei, comercializeaza si instaleaza echipamente multimedia de tip videoproiectie (incluzand ecranele - manuale sau cu actionare electrica, videoproiectie directa, din spatele ecranelor sau cu coborare din tavane false), retroproiectie, teleconferinta, traducere simultana, si sonorizare, inclusiv realizarea sistemelor complexe integrate cu comanda unica, utilizand echipamente ce poarta marcile SHARP, SANYO, NEC, HITACHI, TOA, PHILIPS, SENNHEISER, DANISH, etc.

Nu in ultimul rand, S.C. ADACO Pro-Tim s.r.l. comercializeaza, instaleaza si intretine sisteme de calcul, echipamente periferice IT si multimedia digitale (scannere, imprimante laser si color, aparatura foto si video digitala, etc) ce poarta marci de renume, dintre care spicuim SHARP, CANON, HP, LEXMARK, PANASONIC, SONY, etc.

Onorata noastra clientela se situeaza atat in cadrul Institutiilor Publice si ale Administratiei Locale, cat si in sfera agentilor economici privati din judetul Timis, societatea noastra desfasurand activitati utile atat in sfera comercializarii si prestarii serviciilor catre institutii publice importante cat si catre populatie, asigurand in mare parte infrastructura minim necesara bunei desfasurari a activitatilor, participand totodata si la asigurarea unui microclimat adecvat si prielnic atat in cadrul activitatilor lucrative, cat si al celor casnice.

Pentru orice alte informatii suplimentare, va stam cu placere la dispozitie

 

Adaco Pro-Tim S.R.L.
S.C. Adaco Pro-Tim S.R.L.

CUI: RO9420539
Nr. înmatriculare: J35/442/1997
Str. Lorena nr. 4, jud. Timis

E firma ta?
Autentifică-te rapid!

Vrei sa susții această companie?
Voteaza firma în blockchain-ul MultiversX