Sergiana Grup

Sergiana Grup

Sursa de materie primă pentru unităţile Grupului Sergiana este complexul propriu de creştere şi îngrăşare a porcilor, EUROPIG S.A., situat la 55 km de Braşov, în comuna Şercaia. Complexul ocupă o suprafaţă de 22 de hectare, însumând 32 de hale cu o capacitate totală ce depăşeşte 50.000 de capete/an. Complexul Europig include o fabrică de nutreţuri concentrate şi un abator de sacrificare pentru porci şi bovine.

Fabrica de nutreţuri concentrate produce întregul volum de nutreţuri utilizat în alimentaţia porcilor din complex. Europig, achiziţionează de pe piaţa naţională produse cerealiere pe care le îmbunătăţeşte prin aport de vitamine şi minerale până la 10%. Capacitatea de producţie a fabricii de nutreţuri este de 80 de tone / zi.

Abatorul a fost pus în funcţiune în 2005 şi înglobează investiţii de peste 3,5 milioane de Euro, fiind construit şi dotat conform normelor UE. Consecinţa directă a acestor investiţii este licenţa de export obţinută de Europig.

Preocuparea pentru creşterea performanţelor productive şi reproductive a porcilor s-a materializat în creearea unui sector distinct de hibridare genetică. Activitatea acestui sector constă în selecţia reproducătorilor cu performanţe genetice şi controlarea încrucişărilor.

LM
LIVIU MEREUTA

Director Marketing
0268414458 Trimite email

Ne găsești aici:
Str. Republicii nr. 399b, jud. Brasov

Adresa web:
https://www.sergiana.ro

 

Sergiana Grup
S.C. EUROPIG S.A.

CUI: RO12477349
Nr. înmatriculare: J08/814/1999
Str. Republicii nr. 399b, jud. Brasov

E firma ta?
Autentifică-te rapid!

Vrei sa susții această companie?
Voteaza firma în blockchain-ul MultiversX