SC LEMNUL VERDE COFETARIE SRL

SC LEMNUL VERDE COFETARIE SRL

Sufletul Cofetariei noastre

Acolo unde se infaptuieste magia lucrurilor, forfota din bucatarie, aromele imbietoare, coacerea prajiturilor gustoase, pasiunea decoratiilor din fructe combinata cu miresmele de ciocolata si caramel, echipele talentate de sefi cofetari folosesc zi de zi cele mai proaspete oua, lapte si fructe culese cu grija.

Coacerea prajiturilor se face in loturi limitate atent selectate pentru a pastra aromele imbietoare, forma deosebita si gustul inedit al acestora. Cofetarii sunt artizani pasionati care detin peste 400 de retete secrete acumulate de-a lungul multor generatii.

Mai presus de toate, cofetari dedicati, creeaza sentimente de bucurie prin prajiturile preparate fara conservanti, fara premixuri sau condimente artificiale. Zilnic se coc prajituri folosind doar cele mai bune ingrediente disponibile in Romania. Astfel afacerea se concretizeaza prin dedicatie si stil. Designerii, decoratorii si cofetarii sunt complet determinati pentru ca desertul, prajiturile aniversare sau torturile de nunta sa reprezinte o experienta cu totul si cu totul deosebita, plina de satisfactii pentru clienti.

Cofetarii creeaza si perfectioneaza cu atentie fiecare reteta pentru a conferi o experienta delicioasa si memorabila prin combinatii speciale de arome si forme spectaculoase care rasfata gustul si creeaza emotii unice si placute. Tot ei prepara si decoreaza manual fiecare specialitate asigurandu-se de fiecare data ca doar prajiturile perfecte vor fi livrate catre clienti. Folosind in prajituri doar cele mai proaspete si alese ingrediente naturale, aplicand cele mai inalte standarde de calitate, se garanteaza ca fiecare prajitura de la Lemnul Verde va fi un moment de neuitat pentru clienti.

 

SC LEMNUL VERDE COFETARIE SRL
S.C. LEMNUL VERDE COFETARIE S.R.L.

CUI: RO212542
Nr. înmatriculare: J12/1862/1991
Str. 1 Mai nr. 7, jud. Cluj

E firma ta?
Autentifică-te rapid!

Vrei sa susții această companie?
Voteaza firma în blockchain-ul MultiversX