PRODIMA SRL

PRODIMA SRL

Societatea Comerciala PRODIMA SRL s-a infiintat in anul 1994 si isi desfasoara activitatea in domeniul prelucrarilor mecanice prin aschierere si confectiilor metalice. Firma s-a inscris pe o traiectorie ascendenta a dezvoltarii sale economice. Capitalul social este in intregime privat. De la un numar de 3 angajati in 1994 s-a ajuns in prezent la 120 angajati, care isi desfasoara activitatea pe o suprafata de productie de 5000 de metrii patrati.

Cea mai mare parte din productia obtinuta (peste 80% din cifra de afaceri) este destinata exportului. Primele activitati de export au inceput in anul 1998 si se adreseaza in prezent unor consumatori de role de rulare si parti transportoare, de parti componente pentru firerastraie mecanice, de sasie, de flanse troliu, de carcase pentru ciocane pneumatice, de parti componente pentru masinile-unelte.

click pentru a mari

Incepand cu anul 2002 firma a implementat si certificat sistemul de asigurare a calitatii produselor ISO 9001. Ultimii ani au marcat o dezvoltare intensa si in domeniul constructiilor sudate pentru hale industriale.

Se depun eforturi permanente pentru ca firma sa isi protejeze locul dobandit pe piata, prin promovarea unor produse competitive. In aceeasi masura se incearca cucerirea unor noi segmente de piata, in care firma sa isi diversifice nomenclatorul de produse si sa ofere acestrora o calitate superioara comparativ cu ofertele concurentei.

DM
DINU MAGERUSAN

Director General
Trimite email

Ne găsești aici:
Str. Simpozionului nr. 5, jud. Bistrita Nasaud

Adresa web:
https://www.prodima.ro

 

PRODIMA SRL
S.C. PRODIMA S.R.L.

CUI: RO6694165
Nr. înmatriculare: J06/999/1994
Str. Simpozionului nr. 5, jud. Bistrita Nasaud

E firma ta?
Autentifică-te rapid!

Vrei sa susții această companie?
Voteaza firma în blockchain-ul MultiversX