POWER ONE SECURITY S.R.L.

POWER ONE SECURITY S.R.L.

Societatea este organizată pe departamente având o structură de conducere formată din foste cadre ale Ministerului Administraţiei şi Internelor şi Ministerului Apărării Naţionale.
Experienţa acumulată de staful de conducere, responsabilitatea cu care îşi asumă gestionarea problemelor specifice, profesionalismul angajaţilor şi, nu în ultimul rând, dotarea cu mijloace de autoapărare performante, situează societatea noastră în topul firmelor serioase şi credibile care operează în domeniu.


Power One Security dispune de o dotare tehnică modernă şi personal de conducere profesionist, iar agenţii sunt instruiţi, conform legislaţiei în vigoare, prin cursuri de pregătire teoretică şi practică, finalizate cu Atestat profesional eliberat de Ministerul Administratiei si Internelor.

Power One Security nu urmareste sa devina lider in serviciile de securitate dar urmareste permanent sa ridice standardele in ceea ce priveste eficienta si rentabilitatea in beneficiul clientilor, angajatilor, sa furnizeze servicii integrate de securitate, caracterizate printro permanenta cautare de solutii inovatoare. In acest context dorim sa fim cei mai buni.

 

POWER ONE SECURITY S.R.L.
S.C. POWER ONE SECURITY S.R.L.

CUI: RO23351124
Nr. înmatriculare: J40/3153/22.02.2008
Str. Postavarul nr. 4, Sector 3, jud. Bucuresti

E firma ta?
Autentifică-te rapid!

Vrei sa susții această companie?
Voteaza firma în blockchain-ul MultiversX