Petra Pavje

Petra Pavaje este parte a companiei Florea Grup. Fondată de Marcel și David Florea în anul 1996, compania are ca principal obiect de activitate construcțiile.
Florea Pavaje, devenit mai târziu Petra Pavaje, este cel mai tânăr brand Florea Grup, care a fost lansat în iunie 2017, cu producția prefabricatelor din beton – pavele, dale, rigole, borduri, bolțari, elemente de zidărie – într-o gamă variată de mărimi, forme și nuanțe. Produsele sunt dedicate atât pentru amenajarea reședințelor, cât și pentru proiecte industriale.

Prin Petra produsul prinde viață. Pavajele, bolțarii sau bordurile ne sunt alături mai mult decât prin prezența fizică. Ele ne ajută să amenajăm spațiul așa cum am visat. Este piatra transformată în ceva viu. Se spune că marii sculptori simt piatra, iar aceasta le transmite forma pe care dorește să o ia. Tot așa ne dorim ca oricine face cunoștință cu Petra Pavaje să fie inspirat să creeze grădini sau alei unice, care transformă o casă în ACASĂ. Aceasta este povestea Petra: drumul de la materie primă, la element de bucurie în viața de zi cu zi.

Petra Pavaje are în portofoliu peste 600 de produse, împărțite în mai multe game: pavaje premium, pavaje standard, borduri, rigole, bolțari și produse pentru grădină. Produsele premium trec printr-o serie de prelucrări care le înnobilează, oferindu-le un aspect deosebit: splălarea, splitarea și antichizarea sunt doar o parte dintre aceste procese. Pentru a răspunde proiectelor de infrastructură, la cele două fabrici exista și linii de producție linie pentru elemente de canalizare, tuburi de beton și alte prefabricate destinate lucrărilor de infrastructură.

 

Petra Pavje
S.C. FLOREA GRUP S.R.L.

CUI: RO8273278
Nr. înmatriculare: J01/55/1996
Str. Bld. Horea, Nr.2, Alba Iulia, jud. Alba

E firma ta?
Autentifică-te rapid!

Vrei sa susții această companie?
Voteaza firma în blockchain-ul MultiversX