Pentagon  S.R.L.

Pentagon S.R.L.

Furnizor national de materiale abrazive, masini electrice si pneumatice, dispozitive de ridicat si tractiune, echipamente de masurare, organe de asamblare, armaturi, scule si accesorii.

SC Pentagon SRL este o societate cu capital integral privat, înfiintata în 1991, care promoveaza si comercializeaza produse performante, în calitate de reprezentant si distribuitor al unor firme cu vechime si traditie pe plan national si international.

Suntem o companie cu gândire în perspectiva, flexibila, cu o dezvoltare prudenta si o echipa de specialisti capabila sa ofere în permanenta solutii tehnice complete la un raport pret/ calitate foarte bun.

Având o gama de produse cu o arie larga de utilizare în toate ramurile industriei si constructiilor, am avut posibilitatea sa colaboram cu foarte multe firme din tara.

Pentru a va informa în permanenta asupra evolutiei si strategiei societatii noastre participam periodic la târguri, expozitii locale si nationale, distribuim cataloage si pliante, sustinem o campanie de promovare online si va sprijinim în mod direct prin intermediul reprezentantilor zonali.

 

Pentagon  S.R.L.
S.C. Pentagon S.R.L.

CUI: RO1637770
Nr. înmatriculare: J17/307/1991
Str. Traian nr. 444, jud. Galati

E firma ta?
Autentifică-te rapid!

Vrei sa susții această companie?
Voteaza firma în blockchain-ul MultiversX