MACON BISTRITA SRL

MACON BISTRITA SRL

Comertul en-gros si en-detail cu materiale de constructii, instalatii si amenajari interioare, reprezinta contextul in care ne-am afirmat ca un partener de valoare atat pentru clientii nostri cat si in relatia cu cei mai importanti furnizori de pe piata.

Companie cu capital integral romanesc, MACON SRL a fost fondata in anul 1992, aducand un aport considerabil la cresterea calitatii lucrarilor de constructii prin calitatea produselor comercializate si a serviciilor oferite.

Un pas important in evolutia firmei il constituie obtinerea la sfarsitul anului 2006 a certificatului international pentru managementul calitatii ISO 9001 : 2001.

Unul dintre atuurile cu care MACON s-a impus pe piata este parteneriatul cu mari firme de profil din tara si din strainatate, precum: Lafarge, Holcim, Wienerberger, Baumit, Velux, Elpreco, Baumit, Xella, Ceresit, Woodcote, Ursa, si altele.

In 2006 am achizitionat o masina automata de fasonat otel beton din colac si bare, STEMA/PEDAX TWINMASTER 12S, fiind singura linie tehnologica de acest fel din regiune.

Atat distributia cat si activitatea de comercializare sunt deservite de un parc auto propriu, cu o capacitate de peste 160 de tone, dotat cu un intreg necesar de echipamente si utilaje aferente transportului, manipularii si descarcarii marfurilor la beneficiar.

Concentrandu-ne asupra punctelor noastre tari - si nu subminand concurenta - reusim sa oferim partenerilor nostri cele mai inovative si eficiente solutii care tin de construirea si amenajarea caminului visat.

SG
SANDU GHERGHEL

Administrator
0263221210 Trimite email

SG
SANDU GHERGHEL

Administrator
0263234896 Trimite email

Ne găsești aici:
Str. Cartier Viisoara nr. 255, jud. Bistrita Nasaud

Adresa web:
https://www.ma-con.ro

 

MACON BISTRITA SRL
S.C. MACON BISTRITA S.R.L.

CUI: RO565838
Nr. înmatriculare: J06/249/1992
Str. Cartier Viisoara nr. 255, jud. Bistrita Nasaud

E firma ta?
Autentifică-te rapid!

Vrei sa susții această companie?
Voteaza firma în blockchain-ul MultiversX