LUKOIL ROMANIA

LUKOIL ROMANIA

LUKOIL este cea mai mare companie petrolieră din Rusia din punct de vedere al rezervelor, producţiei şi rafinării ţiţeiului, asigurand cca. 20% din producţia de ţiţei autohtonă (79,8 milioane tone), iar la nivel global reprezintă aproximativ 2% din producţia totală mondială. O mare parte din activităţile de explorare şi de producţie a companiei au loc în Rusia. Majoritatea producţiei este vândută pe pieţele internaţionale.

Din punct de vedere al rezervelor de ţiţei, Compania LUKOIL este lider mondial. În privinţa rezervelor confirmate în categoria companiilor private cotate la bursă, se află în topul mondial al companiilor petroliere iar din punct de vedere al producţiei de ţiţei se clasează pe locul şapte în lume.

LUKOIL deţine rafinării, uzine petrochimice în Rusia în Europa de Est şi în fostele republici din Uniunea Sovietică, precum şi numeroase conducte pentru transportul ţiţeiului şi produselor petroliere. De asemenea Compania LUKOIL operează reţele de distribuţie în Statele Unite,Polonia, Bulgaria, Romania, Turcia, Statele Baltice, Republica Ceha, Ucraina, Belarus, Republica Moldova, Azerbaijan, Kazahstan, Kirchistan, Slovacia, Muntenegru, Ungaria şi altele.

Astfel se poate spune că LUKOIL este compania petrolieră rusă cu cea mai mare diversificare internaţională si cu o dinamică a dezvoltării printre cele mai ridicate din lume.

 

LUKOIL ROMANIA
S.C. LUKOIL DOWNSTREAM S.R.L.

CUI: RO10547022
Nr. înmatriculare: J40/4469/1998
Str. Elena Vacarescu nr. 6, jud. Ilfov

E firma ta?
Autentifică-te rapid!

Vrei sa susții această companie?
Voteaza firma în blockchain-ul MultiversX