Despre tokeni

Ce este un token? Și cum poate fi el simplu explicat.

În traducere directă, token înseamnă jeton. Pe de altă parte, în interpretare liberă, adaptată, poate însemna simbol, semn, dovadă sau garanție. Puternic cuvânt!


Pe ofero.ro i-am alocat un sens aparte, personalizat. Un token reprezintă un element din acest proiect. O componentă. O parte. Sau, mai bine zis, un token este o celula ofero.ro, care poate fi utilizată pe platformă, tranzacționată sau păstrată ca investiție.


Tokenii nu sunt criptomonede și nu au nimic în comun cu acestea, ci reprezintă, mai degrabă, un instrument de marketing – gândit și implementat în consecință. Deși înțelegem posibila confuzie, orice asemănare între monedele virtuale și tokeni este pur întâmplătoare.

Să le luăm pe rând... Cum poate fi utilizat un token?

Asemenea unor monede cu circuit închis, tokenii pot fi folosiți pentru a achiziționa poziții favorabile în căutările clienților, urcări în topul firmelor listate pe ofero.ro sau alte avantaje asemănătoare, care asigură vizibilitate, lead-uri și evident, rezultate.

Cum poate fi tranzacționat un token?

Ofero.ro este o platformă dinamică, o comunitate de afaceri, iar membrii acesteia au nevoie de un instrument prin care se pot ajuta reciproc. Tokenii pot fi vânduți, cumpărați sau transferați între companii, în funcție de necesități, context sau scop.

Și, nu în ultimul rând, de ce reprezintă un token o investiție?

Stocul de tokeni este unul limitat și se actualizează periodic. Ei au fost gândiți în așa fel încât, pe măsură ce numărul lor scade, prin achiziționarea de către membrii ofero.ro, valoarea lor crește. Adică? La fiecare 100 de tokeni vânduți pe platformă, prețul unui token se mărește automat cu 0,01 lei.


Punctual și concret, în acest moment (01-12-2022 04:56:17), mai sunt disponibili 1.391.361 tokeni. Iar prețul actual al unuia este de: 20.86 lei.

Ce mai trebuie să știm? Încă 4 lucruri importante:

1. Calitatea de membru nu este condiționată de cumpărarea tokenilor. Poți fi membru ofero.ro și fără să deții tokeni.
2. Tokenii pot fi achiziționați doar după înregistrarea companiei pe platformă și după dobândirea statutului de membru.
3. Tranzacțiile se fac din secțiunea de administrare a contului.
4. Tokenii nu au termen de valabilitate. Așadar, ”nu expiră”.

În concluzie...

Tokenii au principala proprietate de a fi atât un bun activ, cât și unul pasiv. Cu avantaje egale de ambele părți. Depinde de ce îți dorești. Și cum îi folosești.


Înregistrează-ți compania, fă parte din comunitatea noastră în permanentă creștere și alătură-te unui proiect gândit să realizeze diferența în afaceri.