COMSERVICE COMPANY SRL

COMSERVICE COMPANY SRL

COMSERVICE COMPANY a luat fiinţă în anul 1992, şi în acelaşi an a obţinut statutul de Dealer Autorizat al Companiei XEROX (XEROX Authorized Dealer) pentru judeţele Bacau, Iaşi, Vrancea, Vaslui, Neamt, Suceava si Botosani. Totdată COMSERVICE devine Partener de Service Autorizat XEROX (ASP - Authorized Service Provider XEROX)
În anul 1993 COMSERVICE externalizează departamentul de service, astfel luand fiinţă TEXER SERVICE COMPANY – Partener de Service Autorizat XEROX. În 1994 se externalizeză şi departamentul de vânzări consumabile si papetărie către COMSER COMPANY – care devine în 2005 Reseller Autorizat XEROX. În 1995 se externalizează şi departamentul de prestări servicii design, concepţie, redactare, copiere, imprimare şi finisare documente către DOCUCENTER – care devine primul centru de copiere din Moldova în franciză XEROX.
În anul 1995, pe lângă statutul de Dealer Autorizat XEROX, COMSERVICE capătă şi statutul de Distribuitor Autorizat XEROX pentru produse Channels (segmentul de produse SOHO – Small Office Home Office – al XEROX).


Din anul 2001, COMSERVICE devine Concesionar XEROX si Premier Partner XEROX, desfăşurându-şi activitatea de concesionar si partener de service autorizat în judeţele Bacau, Iaşi, Vrancea, Vaslui, Neamt, Suceava si Botosani. În acelaşi timp işi continuă activitatea ca distribuitor SOHO şi OPB (Office Printing Business – divizie a XEROX ce cuprinde imprimantele de birou).
Începând cu anul 2003, COMSERVICE devine Distribuitor Autorizat XEROX (atât pentru divizia OPB cât şi pentru OSG – Office Systems Group), având în portofoliul de distribuţie toată gama de XEROX, până la echipamentele de 110 pagini pe minut.

Gama de echipamente care reprezinta oferta curentă a firmei cuprinde copiatoare alb/negru si color, copiatoare de planse, imprimante, scanere, faxuri precum si echipamente multifunctionale, care includ toate aparatele necesare intr-un birou modern.


Pana in prezent, firma inregistrează un numar de peste 1500 clienti in protofoliul de concesionar, cu care lucrează direct, si un parc de peste 2000 echipamente si solutii complete de organizare si elaborare a documentelor in teritoriul de care ne ocupam. Deasemenea în portofoliul de distribuitor se regăsesc un număr de peste 50 de parteneri activi – Concesionari si Reselleri Autorizaţi XEROX.
COMSERVICE COMPANY s-a aliniat la standardele de calitate XEROX si ca urmare statutul de client al firmei inseamna o legatura permanenta cu furnizorul de echipamente, consultanţă presales şi postsales, materiale consumabile si service in garantie si post garantie.


La dispozitia clientilor nostri se afla si centrale de prelucrare a documentelor ( servicii de redactare, copiere alb/negru si color, imprimare si finisare documente ) din Bacau, Iasi, Barlad, Focşani şi Vaslui.
Un important atu al firmei noastre il constituie echipa de service formata din 17 ingineri de service scolarizati si autorizati in centrale speciale de instruire ale firmei XEROX.
COM SERVICE Co Bacau are in palmares premii acordate de firma XEROX in Romania pentru: - cel mai bun Dealer Autorizat XEROX,
- cel mai bun Service Provider XEROX,
- cel mai bun XEROX Document Centre.

La fel ca firma XEROX colectivul nostru ambitios, cu un stil de munca corect si profesional, are in permanenta in atentie SATISFACTIA TOTALA A CLIENTULUI, garantia succesului nostru.

CT
CHIPER TRAIAN

Director General
0234516512 Trimite email

CT
CHIPER TRAIAN

Director General
0234571733 Trimite email

Ne găsești aici:
Str. Lucretiu Patrascanu nr. 2, jud. Bacau

Adresa web:
https://www.comservice.ro

 

COMSERVICE COMPANY SRL
S.C. COMSERVICE COMPANY S.R.L.

CUI: RO980141
Nr. înmatriculare: J04/22/1992
Str. Lucretiu Patrascanu nr. 2, jud. Bacau

E firma ta?
Autentifică-te rapid!

Vrei sa susții această companie?
Voteaza firma în blockchain-ul MultiversX