COMPANIA INDUSTRIALA GRIVITA SA

COMPANIA INDUSTRIALA GRIVITA SA

COMPANIA INDUSTRIALA GRIVITA SA Bucuresti este una din principalele firme romanesti in domeniul reparatiilor auto, fabricatiei de autobuze destinate transportului urban, interurban si turistic, fabricatiei de piese schimb auto, piese schimb tramvai si boghiuri tramvai, fabricatiei si reparatiei drezinelor de cale ferata, cat si confectionarii de remorci auto de mica capacitate.

Traditia, logistica, experienta si profesionalismul angajatilor recomanda COMPANIA INDUSTRIALA GRIVITA SA, ca fiind una din firmele romanesti de marca in aceste domenii.

Preocuparile permanente ale firmei noastre sunt localizate in special spre a gasi si adopta solutii moderne si tehnologii avansate pentru cresterea fiabilitatii si calitatii reparatiilor de autovehicule si agregatelor aferente.

Pentru realizarea obiectului sau de activitate C.I.Grivita SA este dotata cu spatii tehnologice, utilaje si standuri specifice repararii autovehiculelor, linii tehnologice si ateliere specializate, dotate pentru reparatii motoare, punti si cutii de viteze, unitate proprie service auto si statie de inspectie tehnica pentru autovehicule cu sarcina de pana la 3,5 t, toate agreate de R.A.R.

RA
RADA ANDREESCU

Director Financiar
0374200900 Trimite email

RA
RADA ANDREESCU

Director Financiar
0374200907 Trimite email

Ne găsești aici:
Str. Clabucet nr. 68, jud. Bucuresti

Adresa web:
https://www.cigrivita.ro

 

COMPANIA INDUSTRIALA GRIVITA SA
COMPANIA INDUSTRIALA GRIVITA S.A.

CUI: 1555239
Nr. înmatriculare: J23/436/2009
Str. Clabucet nr. 68, jud. Bucuresti

E firma ta?
Autentifică-te rapid!

Vrei sa susții această companie?
Voteaza firma în blockchain-ul MultiversX