CASA PRONTO

CASA PRONTO

Înfiinţată în anul 2004 CASA PRONTO, a acumulat pe parcursul a 5 ani de activitate, o experienţă profesională care i-a permis să dezvolte o serie diversificată de servicii imobiliare ce constau în: închirieri de apartamente, spaţii pentru birouri şi spaţii comerciale , vănzări-cumpărări de terenuri , case şi clădiri comerciale. În acest context CASA PRONTO a realizat numerose tranzacţii de succes printre care : locaţia magazinului STAER –ALBA IULIA, sediul BRD - ALBA IULIA- Cetate, terenul cu destinaţia MALL SEBEŞ ( la valoarea de 1.300.000 EURO) , sediul ARDAF –ALBA IULIA- Cetate, Casa de Pensii ( la valoarea de 420.000 EURO ), ca şi locaţia DEDEMAN ( la valoarea 3.000.000 EURO ).

CASA PRONTO este partenerul de vănzări al celui mai important dezvoltator imobiliar din judeţul Alba, respectiv S.C. MADINI INVESTIŢII S.R.L., care, prin intermediul nostru a tranzacţionat în mare parte ansamblul de locuinţe din zona centrală a Oraşului Alba Iulia.De asemenea, prin profesionalism şi o evaluare obiectivă a pieţei imobiliare, CASA PRONTO a reuşit să atragă numeroşi investitori interni şi mai ales străini, urmand a se implica şi pe viitor în dezvoltarea unor noi proiecte imobiliare de anvergură.

Considerăm că ofertele prezentate se regăsesc în opţiunile d-voastră de cumpărare şi că serviciile noastre vor face diferenţa între simpli intermediari şi adevăraţii profesionisti. Vă mulţumim!

 

CASA PRONTO
S.C. CASA PRONTO S.R.L.

CUI: 16287258
Nr. înmatriculare: J01/347/2004
Str. Transilvaniei nr. 25, jud. Alba

E firma ta?
Autentifică-te rapid!

Vrei sa susții această companie?
Voteaza firma în blockchain-ul MultiversX