BRANDSON MARKETING SRL

BRANDSON MARKETING SRL

In industria publicitatii, afectata de criza ultimilor ani, productia de obiecte si materiale promotionale personalizate este unul dintre putinele sectoare in crestere. Promotiile din ce in ce mai sofisticate, exprimarea tot mai creativa si diversificata a brandurilor prin astfel de forme, posibilitatile limitate legal ale unor branduri de a se promova, contribuie la o dezvoltare accelerata a acestui domeniu.

your promo este agentie de publicitate, membra the group, specializata in importul, productia si distributia de materiale promotionale personalizate. your promo aduce cu sine un avantaj competitiv in domeniul ei de activitate, prin importul direct de material promotionale de pe pietele asiatice si europene. Acestea sunt obiecte standard sau proiectate de specialistii companiei dupa un design care sa fie in accord cu nevoile de comunicare si "discursul" fiecarui brand.

your promo are la dispozitie un stoc consisitent de obiecte si materiale promotionale diversificate, astfel incat sa raspunda prompt si flexibil solicitarilor din ce in ce mai exigente ale clientilor.

 

BRANDSON MARKETING SRL
S.C. BRANDSON MARKETING S.R.L.

CUI: RO15600992
Nr. înmatriculare: J40/9824/2003
Str. Puskin nr. 10, jud. Bucuresti

E firma ta?
Autentifică-te rapid!

Vrei sa susții această companie?
Voteaza firma în blockchain-ul MultiversX