BENVENUTI SRL

BENVENUTI SRL

Retea de magazine de incaltaminte, marochinarie si accesorii

Istoria Benvenuti incepe in urma cu 7 ani; mai exact, pe data de 25 Martie 2004, atunci cand primul magazin Benvenuti se deschidea in Timisoara.


De atunci si pana acum, brand-ul Benvenuti s-a dezvoltat continuu, devenind, in prezent, un nume de referinta in domeniul retail-ului de incaltaminte si marochinarie din Romania.


Astazi, reteaua Benvenuti numara 35 de magazine, situate in 20 dintre cele mai importante orase ale Romaniei, inregistrand, in anul 2011, o cifra de afaceri de aproximativ 13 mil Euro si un numar de 250 angajati.


In spatele unei istorii sta, insa, o poveste; o poveste ale carei randuri sunt scrise in fiecare zi. E o poveste de succes, cladita cu pasiune, atent si meticulos, si al carei fundament este constituit de parteneriatele solide cu firme italiene de prestigiu.


Cu fiecare noua pereche de pantofi vanduta, cu fiecare noua poseta cumparata, se mai adauga noi file intr-o carte, pe care daca o citesti, descoperi ceea ce inseamna Benvenuti.


In anul 2004, Dan Pavel General Manager Benvenuti impreuna cu cei trei asociati (Adrian Certezeanu, Gabriel Tepelea si Adrian Cazu) infiinteaza ceea cea avea sa devina azi, reteaua Benvenuti.


Experienta acumulata in primii ani de activitate dublata de o dragoste unanim asumata fata de pantofi, au facut ca Benvenuti sa insemne azi un brand de referinta pe piata de profil din Romania, depasind cu brio, situatia de regres economic, valabila la nivel mondial.

 

BENVENUTI SRL
S.C. BENVENUTI S.R.L.

CUI: RO15640024
Nr. înmatriculare: J05/2211/2004
Str. Anatole France nr. 41, jud. Bihor

E firma ta?
Autentifică-te rapid!

Vrei sa susții această companie?
Voteaza firma în blockchain-ul MultiversX