ANVELO SRL

ANVELO SRL

S.C. ANVELO S.R.L., societate cu capital privat a fost infiintata in anul 1993 avind sediul in B-dul Grivitei A.46 Brasov cu punct de lucru in Bulevardul Grivitei A.46.

Societatea are in structura sa un actionar unic, domnul Bigu COSTICA care este si conducatorul societatii. S.C. ANVELO S.R.L. detine: 1.235 mp teren in Bulevardul Grivitei A.46, lot 2 drum acces de 343 mp, cladire - magazin piese auto cu 4 incaperi si locuinta de serviciu P+M, mijloace auto: 6 autovehicule: 1 autoturism Ford si 5 autoutilitare.

S.C. ANVELO S.R.L. are ca principali furnizori societati romanesti de mare prestigiu: S.C. ROMAN S.A. Brasov, S.C. MOTOARE S.A. Brasov, S.C. AXE SI PUNTI, S.C. ASAM S.A. Iasi, S.C. BIMETAL S.R.L. Blejoi, S.C. ECOVAL S.R.L. Brasov, S.C. EUROINVEST S.R.L. Brasov, S.C. LIDA S.R.L. Brasov, S.C. TOTAL COM S.R.L. Sibiu.

Ca firma de comert, colaboram doar cu persoane juridice si in curand si cu persoane fizice; lucram cu peste 1.000 de clienti reprezentând: service-uri independente, centre en gros, reprezentante auto, magazine de piese auto, flote (PV, CV, Camioane, Autobuze), companii de asigurari.
Depozitul nostru este intr-o continua dezvoltare in asa fel incat sa putem asigura din stoc intr-o proportie cat mai mare, componentele cerute de catre clientii nostri. In acest fel, in ultimul an, compania noastra a inregistrat o crestere a vanzarilor cu peste 10% in comparatie cu anul precedent. De asemenea, acest lucru se datoreaza si profesionalismului echipei societatii noastre, care constientizeaza faptul ca un client bine servit va reveni intotdeauna.

Ne putem mandri cu faptul ca asiguram angajatilor nostrii conditii optime de munca, cu posibilitati reale de avansare, acest lucru definind in mod clar responsabilitatatile fiecarui membru al echipei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

PM
PAUL MANZATU

Director Comercial
0268412289 Trimite email

PM
PAUL MANZATU

Director Comercial
0268406358 Trimite email

Ne găsești aici:
Str. Bd. Grivitei nr. A46, jud. Brasov

Adresa web:
https://www.anvelo.rdsbv.ro

 

ANVELO SRL
S.C. ANVELO S.R.L.

CUI: RO5074351
Nr. înmatriculare: J08/3664/1993
Str. Grivitei nr. A46, jud. Brasov

E firma ta?
Autentifică-te rapid!

Vrei sa susții această companie?
Voteaza firma în blockchain-ul MultiversX